Mission
Mission statement

@Live levert graag een duurzame culturele bijdrage in zowel Suriname en de Caribische regio door culturele, toon en podiumkunst in al haar facetten te laten beleven. Een professioneel business park tevens een unieke cultuur podium met een onderscheidende programmering waar de deuren wijd open staan voor vernieuwing. Een thuishaven voor creatieve kunst en cultuur beoefenaars en liefhebbers.

Doel
Ons doel

@live op een unieke manier maximaal exploiteren en het tot het meest spraakmakende activiteitcentrum en poppodium van Suriname en de Caribische regio maken. Dit gaan wij doen door uiteenlopende kwalitatieve grootschalige producties aan te trekken en te faciliteren.

51000
Jaarlijkse bezoekers
880
Tevreden Klanten
90
Evenementen per jaar
3
Event Areas
@Live Event Park

@Live

Als het nou gaat om een Zakelijke High end event, een muziek of ander cultureel event, een privé, sport of Culinair event.
@Live Recreation & Sport

@Live

Het gigantisch terrein van Live Entertainment Center biedt de mogelijkheid tot diverse grote sport en recreatie evenementen.
@ Live Business Park

@Live

vanwege haar ligging uitstekend voor MKB-bedrijven om kantoor te houden. Sleutelklare business units met alle faciliteiten die u zich kunt bedenken.
Reserveren
Reserveren
Pics
Foto's