Fair
vakbeurs beveiliging en veiligheid
Be Fair (Safety & Security)
Met deze vakbeurs voor beveiliging en veiligheid in Suriname, bieden wij bedrijven uit deze sector een platform om hun bedrijf zo goed mogelijk te profileren.  Professionals uit de beveiliging/ veiligheid sector en geïnteresseerden samen op één plek te brengen. Hier komen vraag en aanbod van producten/diensten, oplossingen en informatie uit het veiligheidsdomein bijeen.
When is the next one?

Februari 2020

Fair
creatief en inspirerend
Car & Lifestyle fair
Car & Lifestyle is een creatief en inspirerend jaarlijks terugkerend auto & Lifestyle event. Een mash-up van wereld automerken, reizen, kunst, expo’s, fashion, beauty & wellness, alles voor jong en oud. Echt een waar spektakel.
When is the next one?

1,2 & 3 November 2019

Festival
sprankelend en innovatief erfgoed
The Urban Heritage & Art festival
Het Urban-Heritage & Art festival is een sprankelende en innovatie gerichte showcase van ons erfgoed op diverse gebieden. Tijdens dit evenement wordt een reeks van cultuur aspecten van de verschillende bevolkingsgroepen in Suriname en daarbuiten op een spectaculaire manier belicht!  Het Surinaams erfgoed is “GLOBAL” en dat zullen we laten zien!
Tijdens het Urban Heritage festival laten we een stuk Latijns America, Caraïbisch gebied, Midden en Noord Amerika, Europa,  Afrika en Azie zien.  Alles op één plek in één weekend!
Deze editie van het 
Urban-Heritage & Art festival 2019 is een collaboratie met het Suriname Heritage festival.
When is the next one?

6 & 7 September 2019

kamp
Stay in the Game!
Jeugd Voetbal kamp
Stay in the Game! Het internationaal Jeugd Voetbal Kamp is een sportief event dat gepaard gaat met een meet en greet waar verschillende topvoetballers uit binnen en buitenland de jeugd motiveren op het gebied van sport, recreatie en zelfontwikkeling.  Interactieve voetbaltrainingen, samen naar een potje voetbal kijken met jouw idool worden ervaringen om niet te vergeten.
When is the next one?

September 2020